Image

Ny affärschef till Tyréns

Bolag Pernilla Mollstedt ansluter till Tyréns och blir affärschef för Region Mitt.
Publicerad den 22 Augusti 2018
Pernilla Mollstedt. Bild: Tyréns
Pernilla Mollstedt.

Pernilla Mollstedt började sin anställning på Tyréns den 20 augusti. Hon kommer närmast från Vattenfall Värme i Uppsala, där hon haft en chefsroll med ansvar för ett 20-tal medarbetare.

– Med sin breda erfarenhet av att leda olika projektgrupper mot gemensamma mål samt med ett genuint intresse av att utveckla och bygga bra relationer med kollegor och medarbetare i sitt chefs- och ledarskap så känns detta mycket bra, säger Magnus Holmberg, regionchef Tyréns region mitt.

Som affärschef kommer Pernilla Mollstedt ha det övergripande ansvaret för att de avdelningar som ingår i affärsområdet är rätt dimensionerade för den marknad de finns på och att avdelningarna når sina uppsatta mål. De berörda avdelningarna finns fördelade på Tyréns kontor i Örebro, Borlänge, Västerås, Gävle, Uppsala och Järvsö.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få bli en del av Tyréns, och framför allt av den här gruppen. Mitt hjärta bultar lite extra för bygg- och anläggningsarbeten och jag har en god och bred erfarenhet av detta från energibranschen. Denna tar jag med mig in i rollen tillsammans med en vilja att lära känna verksamheten. Mitt fokus kommer därför i början ligga på att ta del av alla medarbetares vardag och förstå vad som driver dem, säger Pernilla Mollstedt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige