Image

Ny administrativ chef på fastighetskontoret i Stockholm

Karriär David Lundqvist har utsetts till ny administrativ chef och avdelningschef för administrativa avdelningen på fastighetskontoret i Stockholms stad.
Publicerad den 23 November 2016
David Lundqvist. Bild: Stockholms stad
David Lundqvist.

– Jag ser verkligen fram emot att tillträda rollen som avdelningschef för administrativa avdelningen på fastighetskontoret, där man påbörjat ett viktigt utvecklingsarbete för att skapa en vass och väl utformad administration, säger David Lundqvist.

– Att få fortsätta det arbetet och, tillsammans med hela verksamheten, utveckla väl fungerande stödprocesser och kvalitativa tjänster som hjälper fastighetskontoret framåt mot sina mål, känns både roligt och inspirerande, fortsätter han.

David Lundqvist har arbetat inom den kommunala sektorn i över 15 år med frågor som bland annat spänner över områden som ekonomi, verksamhetsstyrning och fastigheter. Han arbetar för närvarande som ekonomichef på Järfällahus AB.

– Jag är mycket glad över att vi rekryterat David Lundqvist till tjänsten som administrativ chef och avdelningschef för administrativa avdelningen. Han har en bred kompetens och erfarenhet inom det administrativa området. Detta, tillsammans med hans erfarenheter från fastighetsbranschen, är värdefulla tillskott för fastighetskontoret, säger fastighetsdirektör Åsa Öttenius.

David Lundqvist kommer att ingå i fastighetskontorets ledningsgrupp och tillträder tjänsten som administrativ chef i månadsskiftet januari/februari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige