Image

NREP utvecklar logistikcenter i Jönköping

BYGG Nordic Real Estate Partners (NREP) har tillsammans med Box och Pan Nordic Logistics (PNL) tagit första spadtaget till ett nytt logistikcenter på totalt 17 000 kvadratmeter i Torsvik, Jönköping. Box med systerbolag kommer att hyra 10 700 kvadratmeter och PNL tar resterande yta. Projektet kommer att vara inflyttningsklart i början av 2009.
Publicerad den 12 Juni 2008

Den nya anläggningen kommer att uppföras i Torsvik, ett av Sveriges största logistiknav, på en tomt som förvärvades av kommunen under förra året. Läget är mycket centralt i Torsvik med nära access till kommande railkombiterminal samt mycket bra access till E4.

- NREP är mycket nöjda med att kunna utöka samarbetet med Box och PNL som sedan tidigare är hyresgäster i bolagets fastigheter. Det är roligt att arbeta tillsammans med framgångsrika och expansiva företag som Box och PNL och att kunna erbjuda dessa effektiva fastighetslösningar för framtida expansion. NREP har som målsättning att utveckla moderna och effektiva logistikanläggningar i Nordens bästa logistiknoder för att möta branschens ökade krav på miljö, tillgänglighet och flexibilitet, säger NREP:s Rickard Svensson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige