Image
Terje Björsell, We Are Tomorrow och Stefan Wallander, NREP
Terje Björsell, We Are Tomorrow och Stefan Wallander, NREP Bild: We Are Tomorrow/NREP

NREP och We are Tomorrow bildar JV för hyresrätter

Bolag NREP och We are Tomorrow bildar JV för utveckling och förvaltning ev hyresrätter. Ambitionen är ett bestånd om 2 000 lägenheter där ett första projekt startar efter sommaren. Projektet om upp till 200 lägenheter och omfattande nära 14 000 kvadratmeter BTA är beläget i Nykvarn.
Publicerad den 1 Juli 2019

– Partnerskapet med NREP ger en långsiktig finansiering som skapar oss större möjligheter att förvärva såväl färdiga som potentiella byggrätter och bygga upp ett bestånd av hyresfastigheter. Samarbetet visar att vi är på god väg att bli en mycket stark aktör i byggandet av morgondagens stad. Vår innovativa syn på projektutveckling och kompetens inom industriell bostadstillverkning passar mycket väl ihop med NREPs kompetenser och starka marknadsnärvaro, säger Terje Björsell, vd för We are Tomorrow.

Samarbetet bildar en unik kombination av projektutveckling, kapital, industriell bostadstillverkning, totalentreprenad och fastighetsägande vilket skapar både effektivitet och en stark genomförandekraft, tillsammans kontrollerar vi hela kunskaps- och värdekedjan för nya bostäder.

– För oss är samarbetet ytterligare ett viktigt steg i vår ambition att växa inom bostadssegmentet i Sverige. We are Tomorrows kunskap om utveckling, bostadstillverkning och användandet av massivträstommar i KLT ligger i linje med vår syn på effektivt byggande och våra klimatambitioner. Vi ser framemot ett givande samarbete, säger Stefan Wallander, vd för NREP:s svenska verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige