Image

NREP Logicenters bygger 38 000 kvadratmeter i Borås

Bygg/Arkitektur NREP Logicenters startar nu utvecklingen av 38 000 kvadratmeter logistikyta i Viared, Borås. Ett tioårigt hyresavtal är tecknat med Speed Group.
Publicerad den 8 November 2017

Speed Group planeras flytta in i augusti 2018.

- Vi är väldigt nöjda över att en stor aktör som Speed Group väljer att återigen teckna avtal med Logicenters. Det här stärker vår position på marknaden och vi ser fram emot att utveckla anläggningen tillsammans med Speed Group. Vi håller nu på att köpa marken och räknar med att börja bygga i slutet av året, säger Matthias Kettelhoit, kommersiell chef på Logicenters.

Fastigheten placeras i NREP Nordic Strategies Fund II, som fokuserar på logistik, bostäder och handelsfastigheter i Norden. Fonden har en investeringskapacitet på mer än 1,5 miljarder euro.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige