Image

NREP Logicenters bygger 38 000 kvadratmeter i Borås

Bygg/Arkitektur NREP Logicenters startar nu utvecklingen av 38 000 kvadratmeter logistikyta i Viared, Borås. Ett tioårigt hyresavtal är tecknat med Speed Group.
Publicerad den 8 November 2017

Speed Group planeras flytta in i augusti 2018.

- Vi är väldigt nöjda över att en stor aktör som Speed Group väljer att återigen teckna avtal med Logicenters. Det här stärker vår position på marknaden och vi ser fram emot att utveckla anläggningen tillsammans med Speed Group. Vi håller nu på att köpa marken och räknar med att börja bygga i slutet av året, säger Matthias Kettelhoit, kommersiell chef på Logicenters.

Fastigheten placeras i NREP Nordic Strategies Fund II, som fokuserar på logistik, bostäder och handelsfastigheter i Norden. Fonden har en investeringskapacitet på mer än 1,5 miljarder euro.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige