Image

NP3 rekryterar till ledningsgruppen

Bolag NP3 Fastigheter har rekryterat Marie Selin, vd för kommunala bostadsbolaget Mitthem i Sundsvall, till sin ledningsgrupp. Hon kommer ansvara för bolagets organisations- och verksamhetsutveckling.
Publicerad den 30 November 2016

Marie Selin har varit vd för Mitthem under fyra år. Dessförinnan var hon anställd vid Vattenfall på olika poster i nära 30 år. Senast som chef över Vattenfall Finance & Accounting Services, Vattenfalls finansiella servicebolag med drygt 500 anställda.

NP3:s målsättning är att den tillväxt som skett i fastighetsbeståndet de senaste åren ska fortsätta. Detta ställer nya krav på verksamheten och bolagets human- och strukturkapital. Marie Selin har mångårig erfarenhet av ledarskapsfrågor och har som uppgift att utveckla NP3:s organisation och verksamhet för att möjliggöra fortsatt expansion.

– Innan Mitthem jobbade jag flera år med verksamhetsutveckling inom en internationell organisation som var utspridd över Europa med personal på en mängd olika lokaliseringar. Med min nya utmaning inom NP3 får jag chansen att använda mina tidigare erfarenheter från att utveckla en organisation med säten på olika orter. Det känns fantastiskt spännande att få bidra och vara en del av NP3:s tillväxtresa, säger Marie Selin.

– Marie Selin kommer att ha en viktig roll inom NP3 där hon kommer att ha det övergripande ansvaret för att utveckla företagets organisation, medarbetare och strukturkapital. Hennes roll inom NP3 kommer innebära att jag i än högre grad kan fokusera på fastighetsaffärer och bolagets fortsatta tillväxt. Jag ser fram emot att tillsammans med Marie ta NP3 till nästa nivå, säger Andreas Nelvig, vd för NP3 Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige