Image

Note Design Studio hämtar ny vd från Tengbom

Bolag För att stärka sitt affärsfokus har Note Design Studio rekryterat arkitekten Jannice Johansson Steijner till ny vd för bolaget. Nuvarande vd Cristiano Pigazzini fortsätter som Creative Director.
Publicerad den 28 November 2016
Jannice Johansson Steijner. Bild: Note Design Studio
Jannice Johansson Steijner.

Jannice Johansson Steijner kommer från arkitektkontoret Tengbom där hon tidigare bland annat ansvarat för att bygga upp affärsområdet Inredning och har nu senast verkat som vice vd för kontorets drygt 600 anställda. Hon kom dessförinnan från en roll som kontorschef på Koncept Stockholm.

– För att utvecklas vidare har vi en tid sökt en person som tydligare kan ta över och till fullo fokusera på det affärsmässiga ansvaret för verksamheten så att vi med ett än större kreativt fokus kan arbeta mer med det vi gör bäst – kreativ höjd och kvalitet. Jannice är med sin breda kunskap och stora nätverk ett perfekt komplement till vårt team. Som utbildad arkitekt och med stor affärsvana inom arkitekturbranschen ger det oss en unik möjlighet att uppfylla både våra strategiska och kreativa mål för verksamheten, säger tidigare vd Cristiano Pigazzini.

– Det här är ett drömjobb. Jag har följt Note de senaste åren och varit imponerad över deras kreativa förmåga och skarpa blick. Jag ser mycket fram emot att nu få lära känna både människorna, verksamheten och kunderna bakom projekten. Note är en spännande och unik studio som på bara några få år skapat flertalet intressanta miljöer och produkter. Alltid med högsta kreativa kvalitet och som dessutom genererat både priser och internationell uppmärksamhet, säger tillträdande vd Jannice Johansson Steijner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige