Image

Nordiska Centrumhus i samarbete med hockeylegendar

Bolag Nordiska Centrumhus går in som delägare i Projekt Rödkullen Panorama i Åre tillsammans med det förra NHL-proffset Markus Näslund och Skistar.
Publicerad den 6 November 2018
Markus Näslund. Bild: Rödkullen
Markus Näslund.

Nordiska Centrumhus går in som delägare i projekt Rödkullen Panorama i Åre, tillsammans med nuvarande ägare Markus Näslund och Skistar. I Rödkullen Panorama byggs Åres femte by, en hållbar satsning för Åres framtid, med målet att bidra till att göra Åre till en av Europas mest attraktiva åretrunt-destinationer.

Markus Näslund, ordförande Rödkullen Panorama:
– Det känns som en nystart för projektet nu när Klas och Håkan kliver in som delägare. Två norrlänningar som jag har lärt känna och har stort förtroende för, både som personer och yrkesmän. Jag tror att de kommer att bli ett fint komplement till Skistar och mig. Vi har dessutom alldeles nyligen diskuterat fram en gemensam ägarstrategi för projektet som också känns jättebra.

Håkan Martinell, vd, Nordiska Centrumhus:
– Vi är glada att vi fått förmånen att bli en del av det unika projektet Rödkullen Panorama i Åre. Ett projekt som ligger helt i linje med Nordiska Centrumhus målsättning om att satsa på norrländska bolag och fastighetsprojekt med tydliga miljö- och hållbarhetsambitioner. Det blir spännande för oss att få lära känna Åre kommun, dess invånare och de duktiga lokala företagen som alla blir avgörande samarbetspartners för att kunna ta projektet i mål.

Klas Dahlberg, ordförande, Nordiska Centrumhus:
– Åre är en ny marknad för oss där vi har mycket att lära. Vi har fått ett mycket positivt intryck såhär långt. Vi hoppas, och tror verkligen, att detta kan bli ett norrländskt kvalitetsprojekt över tid - där det är centralt att "skynda långsamt" så att projektet blir så bra det kan bli. Det är också kul att kunna göra affären med Håkan och Markus, då vi haft förmånen att ha samarbetat i andra projekt tidigare och trivs ihop. Det är också positivt att Skistar, som gjort mycket gott i området, är engagerade i projektet med sin kompetens och erfarenhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige