Image

Nordic Wellness till Norrköping

Uthyrning Den snabbväxande gymkedjan Nordic Wellness kommer nu till Norrköping och hyr 1 300 kvadratmeter av Steen & Ström i Mirum Galleria.
Publicerad den 27 Augusti 2013
Mirum Galleria Bild: Steen & Ström
Mirum Galleria

Den 1 oktober öppnar Nordic Wellness ett nytt gym i Mirum Galleria. Gymmet får en spektakulär placering i centret. Gymmet får också direkt access från parkeringshuset och med egen entré till Intersport-butiken.

Nordic Wellness gym är på 1300 kvadratmeter med 800 gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till sin egen entré på plan 4.

- Många Norrköpingsbor har önskat och vi har länge jobbat på att få ett gym av högsta kvalité till gallerian som vänder sig till hela familjen och är lättillgängligt för alla. Det är mycket glädjande och vi är stolta över att Nordic Wellness som är en av landets absolut bästa gymkedjor valt Mirum Galleria, säger Peter Löfquist.

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor med cirka 90 anläggningar runt om i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige