Image
Nordic PM hyr ut 850 kvadratmeter till Peab.
Nordic PM hyr ut 850 kvadratmeter till Peab. Bild: Nordic PM

Nordic PM hyr ut 850 kvadratmeter till Peab

Uthyrning 853 kvadratmeter hyrs ut i Företagsparkens Värnamofastighet när Nordic PM tecknar flerårigt avtal med Peab Anläggning AB.
Publicerad den 5 September 2022
Annons
Image

Nordic PM hyr ut 853 kvadratmeter i fastigheten Nylund 1:2 i Värnamo på uppdrag av fastighetsägande Företagsparken. Ny hyresgäst är Peab Anläggning AB, som vunnit Trafikverkets upphandling av drift och vägunderhåll i området. Avtalet löper på 4 plus 2 år med tillträde hösten 2022.
– Vi är glada att kunna knyta en så pass etablerad aktör till fastigheten, som i och med detta nu till stora delar är helt uthyrd, säger ansvarig uthyrare Niklas Norlin.

– Peab ser positivt på att etablera sig i området efter sitt nya driftskontrakt i Västbo och ser möjligheten till att utveckla samarbetet med fler aktörer även för andra tjänster under hyrestiden, säger Mats Wessman, inköpschef på Peab Anläggning AB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige