Image
Nordic PM får nytt uthyrningsuppdrag av Fastighets AB Norrtull.
Nordic PM får nytt uthyrningsuppdrag av Fastighets AB Norrtull. Bild: Nordic PM

Nordic PM får nytt uthyrningsuppdrag av Fastighets AB Norrtull

Bolag Ett nytt uppdragsavtal har tecknats mellan Nordic PM och Fastighets AB Norrtull, ett helägt dotterbolag till OK ekonomisk förening. Uppdraget omfattar lokaluthyrning i sex av Fastighets AB Norrtulls fastigheter i Stockholm City, Nykvarn och Södertälje.
Publicerad den 15 Augusti 2019

– Vi är glada över att vi fått förtroendet att ansvara för uthyrningsarbetet i Fastighets AB Norrtulls fastighetsbestånd. Vår långa erfarenhet av lokaluthyrning och fastighetsförvaltning innebär att vi kan bidra med vår kunskap för att fylla vakanserna och hitta optimala lösningar för att skapa bra arbetsplatser, säger Ulrica Sjölund, huvudansvarig för lokaluthyrning på Nordic PM.
– Efter en noggrann upphandling har vi valt att skriva avtal med Nordic PM. Vi känner oss trygga med att deras långa erfarenhet och fokus på resultat kommer att fylla våra vakanser löpande, säger Bernt Karlsson, vd för Fastighets AB Norrtull.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige