Image
Jessica Lindö.
Jessica Lindö. Bild: Norconsult

Norconsult Sverige tillsätter ny HR-chef

Bolag Jessica Lindö är utsedd till ny HR-chef på Norconsult Sverige. Hon har lång erfarenhet från HR- och ledningsarbete i entreprenörsdrivna börsnoterade bolag inom både konsult- och byggbranschen.
Publicerad den 15 Oktober 2024

Charlotte Wikman har under flera år haft dubbla roller som HR-chef samt hållbarhets- och stabschef och kommer i och med nyrekryteringen helt fokusera på hållbarhets- och stabsfrågorna. Syftet med förändringen är att ännu bättre kunna möta verksamhetens behov, fortsätta utveckla både medarbetare och processer och stärka Norconsults strategi om fortsatt tillväxt i Sverige.
– Jag ser fram emot att få Jessica ombord. Hon är en kompetent och trygg HR-chef med driv och förmåga att se, möta och utveckla medarbetare och ledare. Hon har dessutom mycket relevant erfarenhet och kommer att vara en stor tillgång för Norconsult i den fortsatta utvecklingen av vår samlade kompetens och våra arbetssätt i teknikens framkant, säger Charlotte Wikman.

Efter drygt 20 år inom HR-området har Jessica Lindö hunnit samla på sig erfarenheter från både framgångar och utmaningar som kan prägla en utvecklingsresa.
– Min slutsats är att medarbetare och ledare är nyckeln till att lyckas. Det är därför jag brinner för HR-frågor. Det som lockade mig till Norconsult var den starka viljan och drivkraften framåt, tillsammans med den härliga energi och nyfikenhet som präglat alla möten med kommande kollegor, säger Jessica Lindö.

Jessica Lindö tillträder sin tjänst den 7 januari 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hampus Brodin tillbaka med nytt bolag: "Funnits relativt få köpare av dessa tillgångar"

Bolag Efter försäljningen av Alta Fastigheter-portföljen är Hampus Brodin tillbaka med nya bolaget Atlas Industrihus. För Fastighetssverige berättar han om första förvärvet för bolaget, tillväxtplanerna, den gröna investeringsstrategin i bolaget och hur man vill dra nytta av rådande marknadsläge.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige