Image

Niam hyr ut i Malmö

Uthyrning Niam har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal om cirka 5 000 kvadratmeter med Trygg-Hansa i fastigheten Kronan 10 i centrala Malmö.
Publicerad den 19 Juni 2012
Annons
Image

Niam kommer att bygga om och modernisera lokalerna och uppgradera tekniken i byggnaden, bland annat genom utbyte av ventilationsaggregat.

- Vi är stolta att vi har fått förnyat och långsiktigt förtroende av Trygg-Hansa. Fastigheterna Kronan 10 och 11 är nu fullt uthyrda med Trygg-Hansa och SEB som ankarhyresgäster på långa hyresavtal, säger Stefan Albinsson, fund manager på Niam.

Newsec Asset Management förvaltar fastigheterna Kronan 10 och 11 för Niams räkning och har i samarbete med Niam förhandlat avtalet med Trygg-Hansa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY