Image

Nextport rekryterar seniorkonsult och projektledare

Karriär Nextport fortsätter att expandera och har anställt en seniorkonsult och en projektledare som kommer att påbörja sina nya tjänster i början av september.
Publicerad den 21 Augusti 2012

Nextport har rekryterat Krister Lööw, som närmast kommer från konkurrenten Struktur. Han är seniorkonsult med mycket gedigen erfarenhet inom TR (Tenant Representation). Krister Lööw lämnar sitt tidigare uppdrag i chefsposition för en framträdande TR-roll på Nextport.

Dessutom har man rekryterat Josephine Du Reitz, som närmast kommer från White arkitekter där hon arbetat som projektledare. Hon kommer att arbeta som projektledare inom RM (Relocation Management).

– Det är glädjande att vår marknad fortsätter att växa. Helt tydligt är att många företag i Stockholm har insett att lokalförändring med en extern partner blir lönsam och att själva genomförandet sker på ett effektivt sätt, inte minst när det gäller hyresförhandling och kontraktsskrivning, fortsätter han, säger Nextports vd Erik Dellner.

– Krister Lööw och Josephine Du Reitz kommer att utgöra bra och kompletterande förstärkningar till våra kompetenta team inom Tenant Representation och Relocation Management. Vi önskar dem varmt välkomna till oss på Nextport, säger Erik Dellner.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige