Image

Nextport rekryterar

Karriär Nextport expanderar och anställer två projektledare.
Publicerad den 19 Augusti 2011

Victoria Haggårds kommer att förstärka Nextports team av projektledare inom området Tenant Representation. Hon kommer närmast från CBRE, där hon arbetat med uthyrning av lokaler, inom både kontor och retail. Hon har tidigare även arbetat med uthyrning inom AP Fastigheter samt som fastighetsmäklare.

Alessia Chiappini Flodén kommer att arbeta i projektledarteamet inom Relocation Management. Hon har nio års erfarenhet av att samordna och projektleda större event och projekt hos Sveriges Hotell & Restaurangföretagare, SHR, bland annat med SHR:s egen ometablering till nya lokaler. Hon har en magister i ekonomi med inriktning mot Service Management.

Nextport har haft en mycket positiv utveckling under årets första sju månader, med en omsättningsökning på 38 procent och en resultatförbättring på drygt 200 procent. Utvecklingen under resten av året ser ut att följa samma trend.

– Det är glädjande att vår marknad bara fortsätter att växa. Helt tydligt har många företag i Stockholm insett att en lokalförändring inte bara behöver vara en kostnadspost, utan att det finns pengar att spara genom att anlita en extern partner i processen, inte minst när det gäller hyresförhandling och kontraktsskrivning, säger Erik Dellner, vd för Nextport Business Relocation Partner AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige