Image
John Lindström, ny uthyrare på New Property, och Sofia Petzelius, vd.
John Lindström, ny uthyrare på New Property, och Sofia Petzelius, vd. Bild: New Property

New Property hämtar uthyrare från Balder

Karriär New Property Retail & Development utökar teamet med John Lindström som uthyrare.
Publicerad den 14 September 2021

John Lindström kommer närmast från Balder, där han har arbetat med kommersiell uthyrning i Stockholm. Han är född 1994 och har en Bachelor-examen i Business Management från London.
– Det känns fantastiskt bra att få välkomna John till New Property. Förutom att han har gedigen kunskap och erfarenhet av uthyrningsarbete, är han lyhörd, konstruktiv och skicklig på att driva affärer i mål. John är också duktig på att förstå både fastighetsägarens och hyresgästens behov, vilket är helt avgörande idag, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY