Image

NCM Development tar flera nya till Gottsunda Centrum

Uthyrning NCM Development tar flera nya verksamheter till Gottsunda Centrum.
Publicerad den 2 Oktober 2015
Annons
Image

Först ut är Uppsala stadsmission, som valt att etablera en butik om 715 kvadratmeter. Öppningen planeras ske till julhandeln.
Avtal har även tecknats med Primärvård och Folktandvård, som innebär att Gottsunda vårdcentral och Folktandvård flyttar till nya lokaler i Gottsunda Centrum.

Verksamheterna, som totalt kommer att hyra 3 000 kvadratmeter till ett kontraktsvärde om 138 miljoner kronor, blir del av ett hälsocenter som utvecklas på övre plan samt i en påbyggnad på centrumanläggningens norra del. I påbyggnaden skapas även flexibla kontorslokaler i två plan om totalt 2 500 kvadratmeter.

Byggnationen för hälsocentret startar i slutet av 2015 med inflyttning för Folktandvården under hösten 2016 och Gottsunda vårdcentral under våren 2017.

Relaterade artiklar

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY