Image
Fastigheten Mimo är uppfört i ett samarbete mellan Platzer och NCC och är 18 våningar högt.
Fastigheten Mimo är uppfört i ett samarbete mellan Platzer och NCC och är 18 våningar högt. Bild: Tomorrow

NCC hyr ut i stora Möndalsprojektet

Uthyrning NCC har tecknat hyresavtal med Svema som flyttar sitt kontor till Mimo i Mölndal. Företaget flyttar in i en lokal om 480 kvadratmeter med tillträde i december 2024. Mimo ligger mitt i Mölndals innerstad som erbjuder småskaliga butiker, en modern galleria och kommunikationer lätt tillgängliga utanför dörren.
Publicerad den 19 December 2023

Svema, ett företag som utför marknadsundersökningar, flyttar sitt kontor till Mimo i Mölndal. Lokalen de hyr är 480 kvadratmeter och är belägen på plan 17 utav 18. Företaget tillträder sina lokaler i december 2024.

– Vi har sökt ett kontor där vi kan skapa en framtidssäkrad arbetsplats för våra anställda. I Mimo har vi funnit detta, en fastighet som fokuserar på det mänskliga välmåendet i kombination med ett kollektivtrafiknära läge med all tänkbar service utanför dörren, säger Eva Norberg, vd på Svema.

Mimo omfattar cirka 38 000 kvadratmeter bruttoareayta varav 32 000 kvadratmeter är uthyrningsbar yta. Projektet består av en befintlig byggnad som renoveras samt nybyggnation av två byggnader med 18 respektive elva våningar, som inrymmer både kontor och service. Husen planeras att färdigställas under 2024. I Mimo är bland annat Axfood, Sats och Mindpark sedan tidigare klara hyresgäster.

– Vi märker av ett ökat intresse för vårt kontor Mimo i Mölndal. Vi är så glada att få välkomna Svema till huset och till den fina arbetsmiljö som Mimo erbjuder, säger Ola Hansson, avdelningschef NCC Property Development.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige