Image
NCC flyttar in hos Diös i Östersund.
NCC flyttar in hos Diös i Östersund. Bild: Diös

NCC flyttar in hos Diös i Östersund

Uthyrning NCC flyttar in i nya lokaler på Tjalmargatan i det expansiva området Söder i Östersund. Lokalerna anpassas av Diös i detta nu till toppmoderna, trivsamma och funktionella kontorsytor och står klara för inflyttning 1 mars 2022.
Publicerad den 29 September 2021

Området Söder i Östersund har de senaste åren utvecklats till en bubblande ny stadsdel som bland annat rymmer det helt nya bostadskvarteret Söderbo. Lägenheterna i Söderbo har unik sjö- och fjällutsikt samt omedelbar närhet till både naturen och stadspulsen. I bottenplan finns urban service och kontorsverksamheter. Avtalet med NCC signerades nyligen och anpassningarna av de cirka 700 kvadratmeter stora lokalerna i kvarteret är redan i gång.
– Söder är verkligen ett område i framfart och tillväxt. Det centrala läget och den attraktiva stadsdelsutvecklingen gör att förfrågningarna från nya hyresgäster är många och det är väldigt kul att en stor aktör som NCC väljer denna plats. Nu ser vi fram emot att utveckla deras drömkontor och att välkomna dem i mars nästa år, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.
– Tillsammans med Diös skapas ett nytt kontor som anpassas efter NCC:s vision och värderingar. En flexibel och öppen arbetsmiljö där medarbetare, kunder och samarbetspartners ges möjlighet att jobba och mötas i centralt läge. Det är spännande med allt som händer i området och vi längtar till inflyttning, Peter Kristensson, projektchef, NCC.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige