Image

NAI Svefa rekryterar Bengt Andrén

Karriär NAI Svefa förstärker sitt samhällsbyggnadsben med Bengt Andrén, som bland annat har varit stadsbyggnadsdirektör i Uppsala.
Publicerad den 15 November 2013

Bengt Andrén kommer närmast från en tjänst som direktör för kontoret för samhällsutveckling i Uppsala kommun, där han lett arbetet med förändra kommunens organisation och utvecklat det nya kontoret. Innan dess har Bengt Andrén bland annat haft rollen som stadsbyggnadsdirektör i Uppsala och kommun- och planchef för ytterstadsavdelningen i Stockholms stad.

På NAI Svefa kommer Bengt Andrén att fokusera på rådgivning och strategier i tidiga skeden avseende samhällsplanering och stadsutveckling.

- Samhällsbyggnadsaffären har en fortsatt starkt orderingång och en ökad efterfrågan av strategisk rådgivning mot ledande kommuner. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Bengt med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige