Image

NAI Svefa rekryterar Bengt Andrén

Karriär NAI Svefa förstärker sitt samhällsbyggnadsben med Bengt Andrén, som bland annat har varit stadsbyggnadsdirektör i Uppsala.
Publicerad den 15 November 2013

Bengt Andrén kommer närmast från en tjänst som direktör för kontoret för samhällsutveckling i Uppsala kommun, där han lett arbetet med förändra kommunens organisation och utvecklat det nya kontoret. Innan dess har Bengt Andrén bland annat haft rollen som stadsbyggnadsdirektör i Uppsala och kommun- och planchef för ytterstadsavdelningen i Stockholms stad.

På NAI Svefa kommer Bengt Andrén att fokusera på rådgivning och strategier i tidiga skeden avseende samhällsplanering och stadsutveckling.

- Samhällsbyggnadsaffären har en fortsatt starkt orderingång och en ökad efterfrågan av strategisk rådgivning mot ledande kommuner. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Bengt med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY