Image
Vinkelhuset på Lilla Essingen, som det är tänkt att se ut.
Vinkelhuset på Lilla Essingen, som det är tänkt att se ut. Bild: Patriam

MVB totalentreprenör för Patriams projekt på Essingen

Bostäder Patriam har valt MVB Entreprenad AB som totalentreprenör för sitt senaste projekt, Patriam Vinkelhuset, beläget på Lilla Essingen i Stockholm.
Publicerad den 20 Maj 2024

Byggstarten för projektet har ägt rum och säljstart beräknas till efter sommaren, medan bostäderna ska stå klara klara för inflyttning nästa år.

– Vi är stolta över att få vara en del av ett av Patriams spännande projekt. Vi ser fram emot att vara med och bidra till att skapa en attraktiv bostadsmiljö på Lilla Essingen, säger Erik Carmestedt, arbetschef på MVB.

– Valet av MVB som totalentreprenör för Vinkelhuset är ett viktigt steg i vår strävan att skapa hållbara och attraktiva hem. Vi är stolta över att vara en av de första som påbörjar byggnationen i området och ser fram emot att tillsammans med MVB förverkliga vår vision och bidra till att forma framtidens boende på Lilla Essingen, säger Fredrik Andrén, affärsutvecklingschef på Patriam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige