Image

Morris Law expanderar med ny delägare

Karriär Morris Law tar in Charlotta Wallman Hörlin som ny delägare. Hon kommer närmast från en kombinerad roll som vice vd och chefsjurist på RBS Nordisk Renting.
Publicerad den 31 Januari 2018
Charlotta Wallman Hörlin. Bild: Morris Law
Charlotta Wallman Hörlin.

– Det känns väldigt bra att återigen vara advokat efter några år på bolag. Morris är en spännande byrå med ett modernt tänk kring affärsjuridik. Det tilltalar mig starkt, säger Charlotta Wallman Hörlin.

Från 1 januari 2018 är Charlotta Wallman Hörlin delägare i Morris Law. Hon är tungt meriterad från RBS Nordisk Renting och dessförinnan som advokat och specialist counsel på Mannheimer Swartling. Totalt har Charlotta Wallman Hörlin nära sjutton års erfarenhet av affärsjuridik och är specialiserad på fastighetstransaktioner, fastighetsrätt och hyresrätt. Hon har också arbetat bredare med bolagsrättsliga frågor, företagsöverlåtelser och investeringar.

– Jag är väldigt glad att Charlotta valde att komma till oss. Hennes erfarenhet, inte minst genom det dubbla ledarskapet som både chefsjurist och vice VD, blir en stor tillgång för både bolaget och våra klienter, säger Martin Taranger, vd på Morris Law.

Charlotta Wallman Hörlin förstärker Morris fastighetsgrupp, som därmed rymmer fyra partners; Andréa Dahrén, Racine Ashjari, Natalie Bretz och Charlotta Wallman Hörlin.

– Det känns inspirerande och roligt att växa vår verksamhet tillsammans med Charlotta. Vi är inne i en expansiv fas inom flera områden och rekryterar mycket personal med olika kompetenser, säger Olof Myhrman, ordförande på Morris Law.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige