Image

Mimer rekryterar ny kommunikationschef

Karriär Maria Eberhardsson börjar som ny kommunikationschef på bostadsbolaget Mimer i Västerås.
Publicerad den 1 December 2015
Maria Eberhardsson. Bild: Mimer
Maria Eberhardsson.

Maria Eberhardsson är i dag marknadschef på Ikea i Västerås och har tidigare varit marknadsansvarig på Aspholmen Fastigheter. Mimer äger och förvaltar cirka 11 300 bostäder och ägs av Västerås stad.

–  För oss är det glädjande att Maria tackade ja till att bli vår nya kommunikationschef. Vår vision är att bli Sveriges bästa bostadsföretag. Vi har kommit en bit på väg men mycket återstår. I den processen har kommunikationschefen en viktig roll. Maria har den rätta bakgrunden för att ta ansvar för kommunikationsfrågorna, säger Anders Nordstand, vd för Mimer.

Maria Eberhardsson har en magisterutbildning i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring. Hon har erfarenheter från både reklam- och PR-byråer och var under drygt fyra år var hon marknadsansvarig på Aspholmen Fastigheter. Hon har sedan 2011 varit marknadschef på Ikea i Västerås.

– Mimer spelar en viktigt roll för att fortsätta utveckla Västerås som en fantastisk stad att bo och leva i och för mig är det en spännande utmaning att vara en del av den resan. Jag tackade ja till tjänsten främst för att Mimer är ett företag med starka värderingar, härliga människor och en tydlig vision att bli bäst, säger Maria Eberhardsson, som tillträder som ny kommunikationschef på Mimer den 1 februari 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige