Image
Mikael Pehrsson.
Mikael Pehrsson. Bild: Alma Property Partners

Mikael Pehrsson blir partner på Alma

Karriär Alma Property Partners har rekryterat Mikael Pehrsson som partner i sitt investeringsteam. Han har tidigare varit anställd på Cromwell Property Group och Sveafastigheter.
Publicerad den 6 Mars 2019

– Vi är glada att Mikael har bestämt sig för att ansluta sig till investeringsgruppen och partnergruppen hos Alma. Jag har länge arbetat med Mikael på Sveafastigheter så han vet hur vi arbetar. Jag ser fram emot att jobba med honom igen, säger Simon de Château, grundare och CIO på Alma Property Partners.

Mikael Pehrssons huvudsakliga arbetsuppgifter hos Alma Property Partners blir att identifiera och utveckla affärsmöjligheter samt att genomföra fastighetstransaktioner. Han kommer närmast från Cromwell Property Group, en ledande australiensisk fastighets- och fondförvaltningsgrupp, där han ledde investeringsteamet i Norden. Under åren 2008-2017 var han en del av investeringsteamet på Sveafastigheter (senare Brunswick Real Estate).

– Jag är tacksam över möjligheten att bli en del av Almas framstående team och jag ser mycket fram emot att bidra till bolagets fortsatta tillväxt samt exceptionella värdeskapande till investerare, säger Mikael Pehrsson, Partner Alma Property Partners.

Alma Property Partners arbetar för närvarande med kapitalanskaffning för sin andra fastighetsfond med en pan-nordisk, opportunistisk strategi. Målsättningen är att inhämta 250 miljoner euro i kapitalförbindelser för ytterligare förvärv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige