Image
Thomas Lindström avgår som vd för Mälaråsen.
Thomas Lindström avgår som vd för Mälaråsen. Bild: Mälaråsen

Mälaråsens vd avgår

Bolag Vd:n i Mälaråsen AB, Thomas Lindström, har efter överenskommelse med styrelsen beslutat sig för att avgå som vd för bolaget för att gå vidare till en ny tjänst för ett större europeiskt bolag.
Publicerad den 30 September 2021

Mälaråsen kommer omgående inleda en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare. I övergångsperioden kommer bolagets ekonomichef Oskar Wigsén att vara tillförordnad vd för Mälaråsen, med stöd av Henrik Viktorsson som under tiden kommer att fungera som arbetande styrelseordförande.
– Thomas har gjort goda insatser för Mälaråsen under den tid han varit anställd i bolaget. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Thomas för hans arbete och lycka till med det nya uppdraget, säger Henrik Viktorsson, styrelsens ordförande.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige