Image

Magnolia ett steg närmare huvudlistan

Bolag Efter att ha handlas på Nasdaq First North sedan 9 juni 2015 har Magnolia Bostad nu ansökt om och godkänts för listning på Nasdaq First North Premier.
Publicerad den 16 Mars 2017
Fredrik Lidjan. Bild: Magnolia Bostad
Fredrik Lidjan.

Bolag listade på Premier-segmentet tillämpar i stor utsträckning samma regelverk som på Nasdaq Stockholms huvudlista, vilket innebär att Magnolia Bostad framöver kommer att följa ett mer långtgående regelverk. På Premier-segmentet finns även en rekommendation att följa Svensk Kod för Bolagsstyrning, vilket Magnolia Bostad gör sedan januari 2017.

Första dag för handel på Nasdaq First North Premier är den 17 mars 2017. Bolagets aktier kommer att handlas under samma kortnamn (MAG) och ISIN-kod (SE0007074505) som tidigare.

Bolaget ser listningen på Nasdaq First North Premier som ett naturligt steg på vägen mot att notera sin aktie på Nasdaq Stockholms huvudlista under 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige