Image

Lundbergs hyr ut till Jönköpings kommun

Uthyrning Lundbergs har tecknat ett hyresavtal med Jönköpings kommun som innebär att Destination Jönköping flyttar till kvarteret Ansvaret i centrala Jönköping. Uthyrningen omfattar cirka 500 kvadratmeter med en avtalstid på fem år med start 1 december 2014.
Publicerad den 7 Maj 2014

- Det är viktigt för oss att verksamheten är fysiskt placerad där människor kan besöka oss på ett naturligt sätt. Vi är därför mycket glada att kunna flytta till nya, fräscha lokaler mitt i stadskärnan. Våra nya lokaler kommer att bli ett lyft för såväl besökare som medarbetare. Förutom turistbyrån, dit besökare kan vända sig för information och köp av evenemangsbiljetter, kommer lokalerna även innehålla kontorsplatser och ett torg som ska fungera som utställningsyta, där aktuella evenemang och aktiviteter kan lyftas fram, säger Ulrika Rosander, tillförordnad vd vid Destination Jönköping.

Kvarteret Ansvaret innehåller sedan tidigare bland andra SEB, KPMG och Lexington. Fastigheten erbjuder entré från både Södra Strandgatan och Smedjegatan.

- Vi är glada att Destination Jönköping väljer att flytta till kvarteret Ansvaret. Vi är övertygade om att det är bra för såväl verksamhet och dess besökare som för stadskärnan i stort, säger Martin Svensson, chef för Lundbergs verksamhet i Jönköping.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige