Image

Lululemon öppnar sin första butik i Norden

Uthyrning Lululemon, det kanadensiska hälsoinspirerade livsstilsvarumärket med träningskläder för kvinnor och män, öppnar sommaren 2018 sin första butik i Norden. Butiken kommer vara belägen i en av Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan på adressen Smålandsgatan 20 och omfattar en yta om drygt 200 kvadratmeter.
Publicerad den 10 April 2018

Lululemon grundades i Vancouver, Kanada 1998. Varumärket främjar en aktiv livsstil och skapar designade produkter som ger människor möjlighet att leva ett hälsosamt liv. Förutom varumärkets senaste kollektioner för män och kvinnor kommer den nya butiken erbjuda yoga- och fitnessklasser ledda av Lululemons lokala ambassadörer.

- Hufvudstadens målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och Göteborg. Det är därför glädjande att Lululemon har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm på Hufvudstaden.

Etableringen av Lululemon är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi är beredda att köpa tillbaka Sara kulturhus från SBB – för rätt pris"

Transaktioner Lorents Burman (S), Skellefteås kommunstyrelseordförande, säger till Fastighetssverige att frågan om att köpa tillbaka fastigheter från SBB kan bli aktuell – men osannolik.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige