Image

Logistic Contractor rekryterar vice vd

Karriär Logistic Contractor förstärker organisationen och rekryterar Benn Karlberg till en nyinrättad tjänst som vice vd.
Publicerad den 29 Juni 2015
Benn Karlberg. Bild: Logistic Contractor
Benn Karlberg.

Benn Karlberg kommer senast från en tjänst som vd på Gila Control System AB, som arbetar med avancerad styr- och reglerteknik för fastigheter. Han har även ett förflutet inom Skanska.

– Vi är mycket glada över att Benn Karlberg vill arbeta hos oss. Logistic Contractor har nyligen etablerat sig i Norge och vi har ytterligare expansionsplaner inför framtiden. Med Benn Karlberg i vår organisation får vi en kompetent kraft med lång erfarenhet av att driva företag genom tillväxtfaser, säger Anders Bothén, vd på Logistic Contractor.

Benn Karlberg tillträdde sin nya tjänst den 22 juni.

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige