Image

Lidén Group säljer i Uddevalla

Transaktioner Lidén Group säljer en kommersiell fastighet i Uddevalla till Färgfabriken i Väst.
Publicerad den 13 Juni 2017

Lidén Group AB har ingått avtal om försäljning av fastigheten Kuröd 4:103 i Uddevalla kommun. Köparen är Fastighetsfabriken i Väst. Försäljningen sker i form av bolagsöverlåtelse.

Fastigheten är belägen i det expansiva området Kuröd i Uddevalla kommun och har en area på drygt 20 000 kvadratmeter och byggnaden är på cirka 3 000 kvadratmeter.

– Försäljning ligger i linje med vår strategi att i Uddevalla fokusera på lägenheter i flerbostadshus, säger Marcus Lidén, styrelseordförande i Lidén Group AB.

Frånträde sker den 1 september 2017. Newsec har varit Lidén Groups rådgivare i affären.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY