Image
Lidén Group köper in sig i Gausta View.
Lidén Group köper in sig i Gausta View. Bild: Guasta View

Lidén Group köper i norsk skidort

Transaktioner Lidén Group blir delägare i fastighetsbolaget Gausta View.
Publicerad den 24 November 2020

Gausta View är ett fastighetsbolag har som mål att inom tio år bli en ledande aktör inom fastigheter i den norska skidorten Gausta. Redan i början av 2021 börjar man bygga den första etappen av ett lägenhetskomplex med 68 lägenheter med 340 gästbäddar. Tomten man köpt ligger i A-läge direkt vid skidanläggning och bygglov är beviljat.

Lidén Group går in som delägare i bolaget från och med årsskiftet.
– Detta är ju ett projekt som vi inte fick missa när vi fick chansen. Skidorten har en fantastisk potential med en storslagen natur och en med en fallhöjd som närmar sig de vi ser i Alperna så detta är spännande, säger Magnus Lidén, vd för Lidén Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY