Image
Nacka Forum och Mall of Scandinavia.
Nacka Forum och Mall of Scandinavia. Bild: Unibail-Rodamco-Westfield

Lekia öppnar butiker i Mall of Scandinavia och Nacka Forum

Uthyrning Nu är det bekräftat att Lekia öppnar ytterligare två butiker i Unibail-Rodamco-Westfield ägda köpcentrum i Stockholmsregionen. Leksakskedjan har redan butiker i Täby Centrum och Solna Centrum och nu är det klart att två butiker tillkommer, den första i Nacka Forum under våren och en flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia efter sommaren.
Publicerad den 10 April 2019

Med över 140 butiker i norden är Lekia nordens största leksakskedja. Gruppen fortsätter nu sin starka tillväxt och satsar ytterligare på Unibail-Rodamco-Westfield ägda köpcentrum på den nordiska marknaden. Med redan etablerade butiker i Täby Centrum och Solna Centrum bekräftar nu kedjan butiksöppningar i Nacka Forum och Mall of Scandinavia.
– Vi är väldigt glada för att öppna bra fackhandelskedjor för leksaker i sådana prisbelönta och välskötta köpcentrum som Nacka Forum och Mall of Scandinavia. Vi tror på att leken och leksaker är en viktig del i barns pedagogiska utveckling och när man besöker Lekia ska barnen få se, känna och klämma på det som lockar deras intresse. Med två nya Lekia-butiker i Stockholmsområdet så når vi ännu fler av vår målgrupp , säger Lekias vd, Baldvin Georgsson.

I Nacka Forum öppnar Lekia en butik i tidigare BR lokal på plan 0. Med mycket bra placering och lite över 420 kvadratmeter beräknas butiken öppna under sommaren.

I Mall of Scandinavia öppnar Lekia en flaggskeppsbutik med inredning och upplevelser utöver det vanliga, mer information om detta släpps inom kort. Butiken kommer att ligga på plan 0 och vara cirka 415 kvadratmeter. Flaggskeppsbutiken beräknas stå klar efter sommaren.
– Med Lekias öppning i Mall of Scandinavia och Nacka Forum fortsätter vi att erbjuda våra besökare ett starkt och brett familjeutbud, säger Martin Lindgren, Director of Operations Nordic. De starkaste shopping destinationerna fortsätter att utmärka sig och erbjuda besökarna de bästa varumärken och senaste upplevelserna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige