Image

Lämnar SSM – efter två månader

Bolag I september utsågs Bo Westin till ny försäljningschef för SSM – nu lämnar han bolaget. Samtidigt gör SSM fler förändringar i sin koncernledning.
Publicerad den 29 November 2018
Bo Westin. Bild: SSM
Bo Westin.

Försäljningschef Bo Westin, som rekryterades till SSM i september, lämnar bolaget och sin roll som försäljningschef. Mats Uhlén är utsedd som tillförordnad försäljningschef under rekryteringsprocessen av en ny försäljningschef.

Samtidigt genomför SSM flera förändringar i koncernledningen.

Christer Ljung, i dag inköpschef, tillträder rollen som avdelningschef produktion med ansvar för utvecklingen av bolagets produktion med fokus på kvalite, tid och kostnad. Christer Ljung kommer att ha en delad roll som avdelningschef produktion och inköpschef under tiden SSM rekryterar en ny inköpschef.

Ann-Charlotte Johansson, i dag kommunikations- och IR-chef, får en utökad roll med ansvar för varumärke, extern och intern kommunikation, inklusive kundkommunikation, marknadsföring, hållbarhet samt IR.

– För att möta den långsiktiga efterfrågan på smarta och prisvärda bostäder till människor med normala inkomster behöver vi ständigt se över hur vi kan utveckla vår affär och vårt bostadskoncept. Förändringarna inom koncernledningen innebär att vi stärker vårt fokus på kvalité, tid och kostnad inom produktion samtidigt som vi satsar på att förbättra kundupplevelsen och dialogen med våra kunder, säger Mattias Roos, vd och koncernchef för SSM.

Organisationsförändringen sker omgående.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige