Image

Lämnade toppjobbet för egna satsningen: "Ska bli fastighetsägarens bästa vän"

Bolag Amir Chizari var CDO på Riksbyggen och satt med i bolagets ledningsgrupp men valde att lämna tryggheten för att försöka revolutionera branschen med hjälp av en ny datadriven plattform. – Vi tror på fastighetsägares vilja och förmåga att fatta rätt beslut, förutsatt att de har tillgång till rätt data, säger Amir Chizari.
Publicerad den 31 Maj 2023
- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige