Image

Kungsleden hyr ut till Försäkringskassan i Karlskrona

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett femårigt hyresavtal om 2 100 kvadratmeter med Försäkringskassan i fastigheten Lindblad 10 i Karlskrona.
Publicerad den 10 Juni 2015

- Vi är mycket glada att återigen välkomna Försäkringskassan som kund – denna gång i Karlskrona. Kungsleden och Försäkringskassan har en lång relation på flera orter vilket gör att vi känner varandra väl, säger Gert Ternström, regionchef Malmö på Kungsleden.

Fastigheten Lindblad 10 har en total uthyrningsbar yta om 6 500 kvadratmeter och ligger belägen på Trossö i centrala Karlskrona med närhet till vattnet och några minuters promenad till centralstationen. I området finns ett stort utbud av caféer, restauranger och andra serviceinrättningar.

- Vi ser fram mot att flytta in på Lindblad 10 där lokalerna passar vår verksamhet och ger oss möjlighet att expandera, säger Gunnar Pettersson, fastighetschef på Försäkringskassan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige