Image

Kungsleden förstärker inom fastighetsutveckling

Karriär Kungsleden rekryterar Joakim Nilsson till den nya rollen som projektchef på Utvecklingsavdelningen. Han kommer närmast från Forsen Projekt.
Publicerad den 6 Mars 2015
Joakim Nilsson. Bild: Kungsleden
Joakim Nilsson.

På Forsen Projekt var Joakim Nilsson senior projektledare i mer än tio år. Han har också arbetat på Vasakronan och Sweco i olika befattningar inom projekt- och projekteringsledning.

- Efter att ha ägnat mycket tid åt att inventera, prioritera och analysera Kungsledens utvecklingspotential i den befintliga portföljen är det extra roligt att välkomna en medarbetare som kommer att fokusera på genomförandeprocessen. Med sin erfarenhet och sitt driv kommer Joakim nu att bli ett värdefullt tillskott till Utvecklingsavdelningen när fler projekt kommer in i genomförandeskedet, säger Frida Stannow Lind, utvecklingschef på Kungsleden.

Utvecklingsavdelningen består nu av sex medarbetare som arbetar med fastighets- och projektutveckling samt projektuthyrning och projektgenomförande.

- Det känns oerhört stimulerande att få kliva in i en organisation som befinner sig på en spännande resa med en utstakad strategi och tydliga mål. Kungsleden har en utvecklingsavdelning som är i startskedet av sitt arbete med att genomföra sina första större projekt. Att få vara med och genomföra dessa tillsammans med Frida och hennes team ska bli väldigt roligt, säger Joakim Nilsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY