Image

Konfliktande parterna: Trepartsmodellen här för att stanna

Bostäder På Fastighetssveriges event Stora Bostadsdagen, som gick av stapeln under torsdagen, bjöds det upp till ett par debatter. Den första behandlade den trepartsmodell som slutits mellan Hyresgästföreningen, Sveriges Allmännytta och Fastighetsägarna. Förhandlingarna mellan de tre huvudparterna har på flera håll återigen dragit ut på tiden – så huvudfrågan för debatten var: vilken nytta gör den nya lösningen egentligen?
Publicerad den 2 Juni 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige