Image

Kommunalt ja för Kopparstaden

Transaktioner Kommunfullmäktige i Falun har gett tillåtelse för kommunala Kopparstaden att sälja 500 lägenheter.
Publicerad den 15 Oktober 2012

Det kommunala bostadsbolaget Kopparstaden vill sälja 500 lägenheter för att få in pengar till en ny ishall och mer pengar till hoppbackarna. Nu har kommunen sagt ja till försäljning.
– Det är nog ingen som har en lyckokänsla över att sälja lägenheter. Vi skulle gärna haft dem kvar. Däremot har vi en väldigt stark önskan och målsättning att bygga fler nya lägenheter i Falun och vi klarar inte riktigt av finansieringen på det, säger det socialdemokratiska kommunalrådet Jonny Gahnshag om lägenhetsförsäljningarna till SVT:s Dalanytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige