Image

Klart med två etableringar för Kilenkrysset i Kungsängen

Uthyrning Kilenkrysset har förvärvat stora markområden i Bro och Brunna Kungsängen. Nu har man klart med två aktörer varav den ena ensamt tar cirka 22 000 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Juni 2012

- Under maj startade Kilenkrysset byggnation av försäljningsanläggning till Cabby Caravan AB. De kommer att hyra sin nya anläggning av oss och det blir bolagets första etablering i det nya området Brunna Kungsängen, säger Kilenkryssets koncernchef och ägare Jan Persson.
Altia Sweden AB, som är en ledande aktör inom den nordiska vin- och spritbranschen, etablerar sitt nya logistikcenter Sverige genom Kilenkrysset. Det cirka 22 000 kvadratmeter stora logistikcentret kommer att tas i bruk tredje kvartalet 2013. Byggnationen startar sommaren 2012.
- Altia Sweden AB har tecknat ett långt hyreskontrakt med Kilenkrysset och vi är mycket nöjda med att på detta sätt komma igång med vår andra etablering i Brunna Kungsängen på mycket kort tid, säger Jan Persson.

Colliers International AB var Altias ombud i processen.
- Vi är glada över detta, Kilenkryssets etablering bidrar till att sätta Upplands-Bro kommun på kartan och bidrar till många arbetstillfällen i kommunen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och ett stärkt näringsliv med nya företag som etablerar sig i Brunna, säger kommunstyrelsens ordförande Iréne Seth (M).

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige