Image

K-rauta flyttar sitt svenska huvudkontor

Uthyrning K-rauta väljer att placera sitt svenska huvudkontor hos Bonnier Fastigheter i Akalla.
Publicerad den 11 April 2013
Vanda 3. Bild: Bonnier Fastigheter.
Vanda 3.

I maj flyttar K-rauta in i sina nya lokaler i fastigheten Vanda 3. Uthyrningen omfattar drygt 1 800 kvadratmeter kontor.

- Det är roligt att K-rauta väljer att flytta sitt svenska huvudkontor till vår fastighet i Akalla. Fastigheten i sig är toppmodern och anpassad för verksamheter med väldigt höga krav på klimat och säkerhet. Dessutom finns det ett stort serviceutbud till hyresgästerna i fastigheten, vilket jag tror passar K-rauta bra, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

- För oss innebär den här förhyrningen att vårt huvudkontor placeras strategiskt rätt med närhet till bra kommunikationer och i en fastighet med all tänkbar service, säger Johan Wiklund, vd på K-rauta.

Fastigheten Vanda 3 uppfördes av Bonnier på 90-talet. Det var när logistiken med tung trafik inne i staden började bli jobbig för tidningarna i Marieberg som Bonnierkoncernen valde att bygga ett nytt toppmodernt tryckeri här. I och med Förbifart Stockholms placering så kommer läget att ytterligare förbättras. Under 2013 avslutas ett projekt med att byta ut de gamla tryckpressarna till nya digitala vilket kräver betydligt mindre utrymme och skapar möjligheter att vidareutveckla fastigheten för nya verksamheter. Sedan tidigare är utöver Bold Printing bland annat Loomis, Inter Xion och Tele 2 hyresgäster.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige