Image

Jörgen Sigvardsson lämnar Fasticon för Bergsäker

Bolag Jörgen Sigvardsson har utsetts till ny vd för Bergsäker, konsult inom omgivningspåverkan i samband med bygg- och miljöprojekt.
Publicerad den 19 Januari 2018
Jörgen Sigvardsson. Bild: Fasticon
Jörgen Sigvardsson.

– Det är en spännande utmaning att fortsätta utveckla Bergsäker AB i enlighet med företagets vision att utgöra ansvarsfulla byggaktörers självklara partner när det gäller omgivningspåverkan, säger Jörgen Sigvardsson, tillträdande vd.

– Jörgen Sigvardsson har lång erfarenhet av att framgångsrikt ha ansvarat för konsultverksamhet, personal och företagsutveckling, vilket krävs för att ta Bergsäker till nästa nivå. Jag är glad att få välkomna Jörgen till vårt förträffliga team på Bergsäker och Forcit Consulting. Jag är övertygad att Jörgen kommer lyckas med att leda företaget och dess fantastiska medarbetare till fortsatt framgång, säger Jari Honkanen, styrelseordförande för Bergsäker och president för Forcit Consulting.

Johan Lundh har efter nio år på Bergsäker valt att avsäga sig uppdraget som vd, men kommer att fortsätta arbeta för bolagen inom Forcit Consulting som extern strategisk rådgivare.

– Johan Lundh har haft en lång och framgångsrik karriär på Bergsäker. Hans insats har varit avgörande i Bergsäkers utveckling att bli det ledande företaget i Sverige inom branschen. Under sin tid på Bergsäker har Johan varit ansvarig för och skapat företagets nuvarande strategier och ett mycket bra team. Han har också aktivt bidragit till en lyckosam integration av företaget in i Forcit Consulting-familjen. Jag vill tacka Johan för ett mycket bra arbete och jag är glad att vårt samarbete fortsätter med nya och intressanta utmaningar. Vidare vill jag önska både Jörgen och Johan lycka till i deras nya roller och jag ser fram emot vårt framtida samarbete, säger Jari Honkanen.

Jörgen Sigvardsson tillträder sitt uppdrag som vd för Bergsäker den 1 februari 2018

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige