Image
Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman analyserar det makroekonomiska läget på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.
Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman analyserar det makroekonomiska läget på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet. Bild: Axel Ohlsson

Jönköping: Handelsbankens chefsekonom analyserar makroläget

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Christina Nyman är sedan i vintras chefsekonom på Handelsbanken. Den 2 april kommer hon till Elite Stora Hotellet för att analysera det makroekonomiska läget och därmed ge Jönköpingsbranschen förutsättningarna för framtida fastighetsaffärer.
Publicerad den 21 Februari 2020

Nytt decennium med en mängd faktorer framför oss där valet i USA, handelskrig och de osäkra effekterna av Brexit sticker ut. Frågan är; vart är världsekonomin på väg och hur påverkar det oss? Samtidigt ligger det ständiga klimathotet som ett mörkt moln över allting. Flera experter spår nu att vi är på väg in i en lågkonjunktur; men hur förhåller det sig egentligen – hur utvecklas räntor, inflation, huspriser och köpkraft? Svaren ges av Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman på Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet den 2 april.

Anmäl dig här! (Boka tidigt-rabatt 3 för 2 gäller till och med nästa fredag den 28 februari, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod.)


Som vanligt bjuds det i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen. På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet tillsammans med Jönköpings kommun.
Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Stenvalvet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 31 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)
4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:
Partners:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY