Image
Pia Orthén från Stenvalvet kommer prata om den högst angelägna hållbarhetssituationen på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.
Pia Orthén från Stenvalvet kommer prata om den högst angelägna hållbarhetssituationen på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet. Bild: Stenvalvet/Istock

Jönköping: Hållbarhetsläget i branschen – går skutan att vända?

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den allt överskuggande frågan är den om hållbarhet – hur ska vi klara hållbarhetsmålen och undvika en katastrof? På vilket sätt kan samhällsbyggnadssektorn bidra och hur ser läget ut? Missa inte detta angelägna föredrag på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april.
Publicerad den 4 Mars 2020

Under 2020-talet ska de 169 konkreta hållbarhetsmålen i Agenda 2030 (som antogs av FN 2015) nås. Allt talar för att klimatfrågan kommer få ännu större uppmärksamhet framöver. Samtidigt vet vi att bygg- och fastighetssektorn står för nästan 20 procent av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser. Hur är läget idag, vad behöver ske, vilka goda exempel kan vi visa upp? Går det att vända skutan eller är det redan försent? Om detta talar Pia Orthén, hållbarhetschef på Stenvalvet, på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet den 2 april.

Anmäl dig här!

Läs mer om de medverkande talarna här.

Se programmet här.

Som vanligt bjuds det i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.
På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet tillsammans med Jönköpings kommun.
Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Stenvalvet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY