Image
Andreas Georgii, Castellum och Martin Svensson, Nivika Fastigheter, diskuterar det rådande marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april.
Andreas Georgii, Castellum och Martin Svensson, Nivika Fastigheter, diskuterar det rådande marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april.

Jönköping: Samtal om marknadsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Hur ser de ledande aktörerna i Jönköping på läget och framtiden för fastighetsmarknaden i regionen? Hur ser planerna ut och vilka lokala samhällsfrågor är viktigast för branschen? Svaren ges på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.
Publicerad den 17 Mars 2020

I det angelägna samtalet möter vi Andreas Georgii, affärsområdeschef på Castellum och Martin Svensson, fastighetschef Jönköping på Nivika.

Missa inte detta - anmäl dig här!Läs mer om de medverkande talarna här.

Se programmet här.

Som vanligt bjuds det i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.
På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet tillsammans med Jönköpings kommun.
Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Stenvalvet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY