Image
Niclas Söör, vd och grundare av Do Space, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april för att ge sin syn på coworking i allmänhet och coworking utanför storstäderna i synnerhet.
Niclas Söör, vd och grundare av Do Space, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april för att ge sin syn på coworking i allmänhet och coworking utanför storstäderna i synnerhet.

Jönköping: Coworking – även på mindre orter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Niclas Söör har med sitt Do Space tagit coworking till Jönköping, Norrköping, Linköping och Gävle. På Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april får vi höra hans tankar om förutsättningarna för coworking utanför storstäderna.
Publicerad den 2 Mars 2020

Coworkingmarknaden har närmast exploderat i Sverige de senaste åren – framförallt i de större städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Men Do Space, med bas i Linköping/Norrköping och sedan i höstas en site i Jönköping, satsar på coworking på mindre och medelstora orter – och har fått en flygande start. Vad tror man om utvecklingen framöver, vilka utmaningar har man och hur ser expansionsplanerna ut?
Missa inte det intressanta föredraget med Niclas Söör, vd och grundare av Do Space, på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april!

Anmäl dig här!

Läs mer om de medverkande talarna här.

Se programmet här.

Som vanligt bjuds det i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen. På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet tillsammans med Jönköpings kommun.
Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Stenvalvet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY