Image
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Erik Blix, Annika Winsth, Katrin Wallensjö, Sven Rydell, Tommy Fritz, Magnus Olsson, Andreas Georgii, Marcus Thorin, Jessica Löfström, Jakob Fyrberg, Peter Lindström, Beata Allen (C), Kenth Williamsson (S), Susanne Wahlström (M), Mats Holmstedt (M), Ann-Marie Nilsson (C), Joakim Dahlström (M), Brittis Benzler, Raymond Paska, Christina Stenberg och Niclas Bergman. Där har du talarna till nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Erik Blix, Annika Winsth, Katrin Wallensjö, Sven Rydell, Tommy Fritz, Magnus Olsson, Andreas Georgii, Marcus Thorin, Jessica Löfström, Jakob Fyrberg, Peter Lindström, Beata Allen (C), Kenth Williamsson (S), Susanne Wahlström (M), Mats Holmstedt (M), Ann-Marie Nilsson (C), Joakim Dahlström (M), Brittis Benzler, Raymond Paska, Christina Stenberg och Niclas Bergman. Där har du talarna till nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Jessica Löfström.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om knappt en vecka, nästa onsdag den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen får du bland annat lyssna till Jessica Löfström i en föreläsning om arbetslivskriminalitet och vad du behöver göra för att skydda din verksamhet.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Jönköping, Raymond Paska, vd, Vätterhem, Christina Stenberg, stadsbyggnadsdirektör, Jönköping, Brittis Benzler, landshövding, Jönköpings län och Joakim Dahlström (M), oppositionsråd, Jönköping. Där har du paneldeltagarna i Visionssamtalet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 6 mars på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Politiker, tjänstemän och branschen om framtidens Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt en vecka, nästa onsdag den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvintett lokala politiker, tjänstemän och företrädare för fastighetsbranschen som spånar kring framtidsvisionerna för regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Beata Allen (C), kommunstyrelsens ordförande, Aneby, Mats Holmstedt (M), kommunstyrelsens ordförande, Tranås och Susanne Wahlström (M), kommunstyrelsens ordförande, Habo möter du på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 6 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Kranskommunerna – attraktivare i tuffa tider?

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt två veckor, den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en trio företrädare från kranskommunerna i ett resonemang om hur attraktiviteten för dessa kommuner förändrats på sistone.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Andreas Georgii, Marcus Thorin, Tommy Fritz och Magnus Olsson utgör panelen som diskuterar investeringsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping om två veckor.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nyckelaktörerna om affärsmöjligheterna i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt två veckor, den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvartett lokala aktörer som resonerar kring investeringsläget i regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Nivika-grundaren Niclas Bergman kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 6 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nivika-grundaren om vikten av att vara lokal i marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi Nivika-grundaren Niclas Bergman i en intervju om vikten av att vara lokal i marknaden och framtiden med Nivika.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Jakob Fyrberg.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Fyrberg om affärsläget och resan med Emilshus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi Jakob Fyrberg i en intervju om hans syn på investeringsläget i dag och resan med Emilshus.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Annika Winsth, Sven Rydell och Katrin Wallensjö står för en trio tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig full koll i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll i den oroliga omvärld som vi befinner oss i – allt för att du ska kunna fatta bra affärsbeslut framåt.


Johan Davidsson gästade Fastighetsmarknadsdagen Jönköping under torsdagen.

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Rahel Belatchew kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa torsdag för att prata om ett mycket angeläget ämne: Klimatet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Rahel Belatchew om branschens allra största utmaning

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag, den 23 mars, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under den helspäckade dagen får du bland annat lyssna till stjärnarkitekten Rahel Belatchew i ett föredrag om vad som krävs för att vända klimat-utvecklingen. Efter själva seminariet väntar ett stort branschmingel. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Dan T Sehlberg hör du i en personlig intervju på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping om två veckor, torsdag 23 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Dan T Sehlberg – författare och fastighetsentreprenör

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om två veckor i dag, torsdag den 23 mars, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter du Sehlhalls grundare, fastighetsentreprenören och författaren, Dan T Sehlberg i en öppenhjärtig intervju. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Peter Strand, vd för SLP.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Peter Strand om planerna i Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om en månad, den 23 mars, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. I en av programpunkterna möter du börs-vd:n Peter Strand, vd för SLP med stora intressen i Jönköpingsregionen. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Du möter Johan Davidsson i en exklusiv intervju på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 23 mars på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Johan Davidsson om karriären, investeringar och kärleken till Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 23 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. I en av programpunkterna möter du den lokala hockeyikonen Johan Davisson i en exklusiv intervju om karriären, investeringar och kärleken till Jönköping.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Andreas Georgii, Jerry Johansson och Tommy Fritz diskuterar investeringsläget på Branschens mötesplats i Jönköping den 23 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Investeringsläget i Jönköpingsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 23 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. I en av programpunkterna kommer en kunnig panel diskutera investeringläget i Jönköpingsregionen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping inleds men en trio tunga analyser för full koll i en orolig omvärld.
Från vänster: Daniel Bergvall, Maryrose David och Sven Rydell.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig full koll i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 23 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll i den oroliga omvärld som vi befinner oss i – allt för att du ska kunna fatta bra affärsbeslut framåt.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
I dag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Jönköping – säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: I dag stänger anmälan – se hela programmet och alla talarna

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Har du inte säkrat din plats ännu är det hög tid nu – anmälan stänger i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nivika-grundaren Niclas Bergman kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa torsdag den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nivikas grundare om börsutmaningar och entreprenörsdriv

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en intressant intervju med Nivikas grundare och vd Nicklas Bergman om karriären, börsutmaningar, entreprenörsdriv och fastighetsmarknaden i Småland.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Jane Mainwaring, Tommy Fritz och Pontus Nilsson Pahlevani möts i ett samtal om hur marknaderna för kontor och cityhandel påverkats i Jönköpingsregionen.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Panel – kontor och cityhandel i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om två veckor, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat panelsamtal: Kontor och cityhandel – pandemins påverkan.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Anna Carendi, Elin Rickardsson och Hanna Törnqvist medverkar i ett högaktuellt panelsamtal om hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Panel – hållbarhet i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat panelsamtal om hållbarhetsarbetet i branschen – i dag och i framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Jörgen Eriksson, vd för Catena, intervjuas om sin karriär och framtida affärsmöjligheter på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Catenas vd om karriären och framtida affärsmöjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen möter du Catenas vd Jörgen Eriksson i en öppenhjärtig intervju om karriären och synen på marknaden för logistikfastigheter i allmänhet och i Jönköpingsregionen i synnerhet.