Image
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Nästa onsdag den 31 mars är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, den här gången som en helt digital mötesplats.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Nästa onsdag den 31 mars är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Här kan du nu se hela programmet och alla talare.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Johan Davidson, chefsekonom på Svensk Handel, analyserar retailmarknaden på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping – fokus på retailmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars På onsdag i nästa vecka är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Under dagen blir det, bland mycket annat, stort fokus på retailmarknaden.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Erik Norrman, Alexandra Stråberg, Tor Borg och Sven Rydell står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Tunga analyser av såväl ekonomi som marknad

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Den 31 mars arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Under dagen kommer makroekonomi, läget i regionen, fastighetsmarknaden och bostadsmarknaden analyseras – allt för att ge dig ett försprång i branschen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Per Gawelin, Susanna Toivanen och Yvonne Sörensen Björud samtalar om kontorsmarknaden post corona på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Kontorsmarknaden post corona

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ny teknik, nya tjänster, hemmakontor och nya sätt att arbeta – framtidens kontor är helt klart en smart och genomtänkt mix av teknik, design och människa. Vilka är trenderna och de största förändringarna och hur ska man egentligen agera som ägare av kontorsfastigheter – inte minst i ljuset av corona-pandemin? Svaren ges på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C) talar om steget efter Corona på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Efter Corona: nästa steg för Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande inleder Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars med ett föredrag om vad nästa steg är för staden.


Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle, analyserade det nya marknadsläget för retailfastighetsägare under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping.

Fastighetsägarna: "Välkommet med hyreslättnader, men..."

Bolag Lokalhyrorna är nu den stora snackisen bland Fastighetsägarnas medlemmar och det finns stora frågetecken kring de hyreslättnader som nyligen utformats. Det berättar Helena Olsson, chef för Stadsutveckling och samhälle på Fastighetsägarna Stockholm, för Fastighetssverige. Här förklarar hon närmare hur spelplanen snabbt förändrats för fastighetsägare som är verksamma i stadskärnor – och hur de ska möta framtidens utmaningar.


Stefan Attefall.

Stefan Attefall: Där kommer corona slå hårdast i fastighetsbranschen

Bostäder "Det är en mycket mörk period just nu"
Den tidigare bostadsministern Stefan Attefall befarar att coronakrisen kommer att ge återverkningar och negativa effekter på ekonomin under en lång tid framöver. Under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping berättade han mer om hur bostadsmarknaden kommer påverkas och vilka tänkbara svar som politiken skulle kunna leverera i de komplexa bostadsfrågorna.


Niclas Söör, vd för coworking-bolaget Do Space.

Snabbväxaren om varför coworking är en succé på mindre orter

Bolag Coworkingmarknaden har närmast exploderat i Sverige de senaste åren – framförallt i storstäderna. Men Do Space, med bas i Linköping/Norrköping, satsar på coworking på mindre och medelstora orter – och har fått en flygande start. Under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping berättade vd:n och grundaren Niclas Söör mer om hur man lyckas med konceptet och varför det växer även på mindre orter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping hålls på Elite Stora Hotellet den 2 april. "Det är extraordinära omständigheter och vi följer naturligtvis utvecklingen timme för timme, men vi känner oss i nuläget säkra på att vi ska kunna genomföra seminariet på ett bra sätt", säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige

Så genomför vi Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Fastighetssverige vidtar flera åtgärder för att kunna genomföra seminariet Fastighetsmarknadsdagen Jönköping trots det nya coronaviruset. Bland annat kommer seminariet att live-streamas för deltagare som inte kan komma på själva seminariet och vi håller den fysiska maxgränsen på 50 personer.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nästa torsdag den 2 april arrangeras Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet. Anmälan stänger i morgon fredag så säkra din plats nu!

Jönköping: här är hela programmet - i morgon stänger anmälan

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping I morgon stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping som arrangeras på Elite Hotel nästa torsdag den 2 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Torbjörn Hammerth, Ilan de Basso, David Gerson och Helena Jonsson diskuterar corona-läget och övriga viktiga framtidsfrågor på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april.

Jönköping: livet efter corona-pandemin - så här går vi vidare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den viktigaste frågan för dagen är självklart corona-pandemin; hur kommer den att ha påverkat politik, näringsliv och samhällsbyggnadssektorn i Jönköpingsregionen när dammet har lagt sig? Hur ser de ledande politikerna på denna gigantiska utmaning – och hur kan politik och näringsliv/fastighetsbransch samarbeta för att mildra skadorna? Om detta och en hel del annat kommer Jönköpingspanelen att diskutera.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle analyserar det nya marknadsläget för retailfastighetsägare på Elite Stora Hotellet i Jönköping den 2 april.

Jönköping: retailomställningen – ny spelplan för fastighetsägare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Helena Olsson, chef för stadsutveckling och samhälle på Fastighetsägarna Stockholm, kommer till Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april för att berätta om den nya spelplanen för fastighetsaktörer i retailsegmentet.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Andreas Georgii, Castellum och Martin Svensson, Nivika Fastigheter, diskuterar det rådande marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april.

Jönköping: Samtal om marknadsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Hur ser de ledande aktörerna i Jönköping på läget och framtiden för fastighetsmarknaden i regionen? Hur ser planerna ut och vilka lokala samhällsfrågor är viktigast för branschen? Svaren ges på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Stefan Attefall deltar på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april i ett samtal med moderatorn Erik Blix om läget på bostadsmarknaden och det parlamentariska läget.

Jönköping: Attefall om bostadsmarknaden och det politiska läget

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den tidigare bostadsministern Stefan Attefall kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april. Missa inte din plats, anmäl dig via länk i artikeln.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Pia Orthén från Stenvalvet kommer prata om den högst angelägna hållbarhetssituationen på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.

Jönköping: Hållbarhetsläget i branschen – går skutan att vända?

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den allt överskuggande frågan är den om hållbarhet – hur ska vi klara hållbarhetsmålen och undvika en katastrof? På vilket sätt kan samhällsbyggnadssektorn bidra och hur ser läget ut? Missa inte detta angelägna föredrag på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Niclas Söör, vd och grundare av Do Space, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april för att ge sin syn på coworking i allmänhet och coworking utanför storstäderna i synnerhet.

Jönköping: Coworking – även på mindre orter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Niclas Söör har med sitt Do Space tagit coworking till Jönköping, Norrköping, Linköping och Gävle. På Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april får vi höra hans tankar om förutsättningarna för coworking utanför storstäderna.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Pangeas analyschef Mikael Söderlundh analyserar den svenska fastighetsmarknaden på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april.

Jönköping: Söderlundh från Pangea analyserar marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Stabilt för kontor, svajigt för handeln på grund av samma omstrukturering som ger ett uppsving för logistik, avsvalnad nyproduktionsmarknad för bostäder – samtidigt som det råder bostadsbrist i de allra flesta kommunerna i Sverige. Den svenska fastighetsmarknaden är mer mångfacetterad än på länge. Hur ser det ut framöver? Svaren ges på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman analyserar det makroekonomiska läget på Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april på Elite Stora Hotellet.

Jönköping: Handelsbankens chefsekonom analyserar makroläget

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Christina Nyman är sedan i vintras chefsekonom på Handelsbanken. Den 2 april kommer hon till Elite Stora Hotellet för att analysera det makroekonomiska läget och därmed ge Jönköpingsbranschen förutsättningarna för framtida fastighetsaffärer.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Här på Elite Stora Hotellet arrangeras den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april - säkra din plats till Branschens mötesplats i regionen!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Boka upp 2 april!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 2 april är det dags för den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen.


Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Fastighetsmarknadsdagen Jönköping bjöd på intressanta dragningar, spännande diskussioner och trevligt mingel på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Se bilderna från dagen här.