Image
Jonas Gustavsson.
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon

Jonas Gustavsson lämnar sin operativa roll i Fasticon

Bolag Fasticon Kompetens grundare Jonas Gustavsson lämnar sin operativa tjänst i Fasticon, men kvarstår som ägare och styrelseledamot.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Efter tolv år med Fasticon Kompetens väljer grundaren Jonas Gustavsson att lämna sin operativa roll och ansvaret för koncernens affärsutveckling. Jonas kvarstår som ägare och styrelseledamot och kommer även fortsättningsvis att arbeta med Fasticons sociala hållbarhetsprojekt Talangakademin.

– Det känns helt fantastiskt att Fasticonkoncernen har vuxit och utvecklats som den har gjort. Vår strategiska plattform är nu på plats och vi är en komplett koncern inom kompetensförsörjning. Att jag nu lämnar mitt operativa ansvar och den dagliga verksamheten känns både naturligt och rätt. Jag ser fram emot att få mer tid att fokusera mer på hållbarhetsfrågorna, nya utmaningar och uppdrag inom fastighetsbranschen, säger Jonas Gustavsson.

– Jonas är en äkta entreprenör och vi tackar honom för hans stora bidrag till Fasticons utveckling. Vi ser fram emot att fortsatt samarbeta i styrelsen, säger Tomas Bergström, ordförande i Fasticon AB:s styrelse och tillika tf koncernchef i Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige