Image
Jonas Gustavsson.
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon

Jonas Gustavsson lämnar sin operativa roll i Fasticon

Bolag Fasticon Kompetens grundare Jonas Gustavsson lämnar sin operativa tjänst i Fasticon, men kvarstår som ägare och styrelseledamot.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Efter tolv år med Fasticon Kompetens väljer grundaren Jonas Gustavsson att lämna sin operativa roll och ansvaret för koncernens affärsutveckling. Jonas kvarstår som ägare och styrelseledamot och kommer även fortsättningsvis att arbeta med Fasticons sociala hållbarhetsprojekt Talangakademin.

– Det känns helt fantastiskt att Fasticonkoncernen har vuxit och utvecklats som den har gjort. Vår strategiska plattform är nu på plats och vi är en komplett koncern inom kompetensförsörjning. Att jag nu lämnar mitt operativa ansvar och den dagliga verksamheten känns både naturligt och rätt. Jag ser fram emot att få mer tid att fokusera mer på hållbarhetsfrågorna, nya utmaningar och uppdrag inom fastighetsbranschen, säger Jonas Gustavsson.

– Jonas är en äkta entreprenör och vi tackar honom för hans stora bidrag till Fasticons utveckling. Vi ser fram emot att fortsatt samarbeta i styrelsen, säger Tomas Bergström, ordförande i Fasticon AB:s styrelse och tillika tf koncernchef i Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

En koncern med starka varumärken

I Fasticon-koncernen ingår Fasticon Kompetens, Fasticon Advisors, STF Ingenjörsutbildning, BFAB och TalangAkademin.

Fasticon Kompetens matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag.

Fasticon Advisors fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling samt ägande- och lokalförsörjningsfrågor inom fastighetssektorn.

STF erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Rådgivaren: Börsen är väldigt viktig att följa

Bolag Evidens vd Ted Lindqvist reder ut vad han tror om bostadsmarknaden, kommersiella lokaler, börsen och byggandet i en intervju med Fastighetssverige. Han ger också en prognos för bostadsprisernas utveckling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY