Image
Jonas Gustavsson.
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon

Jonas Gustavsson lämnar sin operativa roll i Fasticon

Bolag Fasticon Kompetens grundare Jonas Gustavsson lämnar sin operativa tjänst i Fasticon, men kvarstår som ägare och styrelseledamot.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Efter tolv år med Fasticon Kompetens väljer grundaren Jonas Gustavsson att lämna sin operativa roll och ansvaret för koncernens affärsutveckling. Jonas kvarstår som ägare och styrelseledamot och kommer även fortsättningsvis att arbeta med Fasticons sociala hållbarhetsprojekt Talangakademin.

– Det känns helt fantastiskt att Fasticonkoncernen har vuxit och utvecklats som den har gjort. Vår strategiska plattform är nu på plats och vi är en komplett koncern inom kompetensförsörjning. Att jag nu lämnar mitt operativa ansvar och den dagliga verksamheten känns både naturligt och rätt. Jag ser fram emot att få mer tid att fokusera mer på hållbarhetsfrågorna, nya utmaningar och uppdrag inom fastighetsbranschen, säger Jonas Gustavsson.

– Jonas är en äkta entreprenör och vi tackar honom för hans stora bidrag till Fasticons utveckling. Vi ser fram emot att fortsatt samarbeta i styrelsen, säger Tomas Bergström, ordförande i Fasticon AB:s styrelse och tillika tf koncernchef i Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

I Fasticonkoncernen ingår bolagen Fasticon Kompetens, Fasticon Support samt STF/BFAB. Fasticon Kompetens och Fasticon Support matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag. STF och BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling. <br /> <br /> Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens för just dina behov samtidigt som vi leder kandidater till deras drömjobb. Vår process anpassas efter era specifika förutsättningar och vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till tillsatt kandidat. Vi kartlägger marknaden och hittar kandidater som inte aktivt söker en tjänst men som har den efterfrågade specialistkompetensen. <br /> <br /> Vi erbjuder konsultlösningar och personaluthyrning för såväl längre som kortare uppdrag. Med en tredjedel av fastighetsbranschen i vår CV-databas och...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Batljan trimma det nya megabolaget

Bolag Om SBB:s uppköp av Hemfosa lyckas så krossar det nya bolaget SBB:s mål om ett fastighetsvärde på 55 miljarder kronor. Fastighetssverige listar fastigheterna som Batljan och Co kan tänkas sälja. "Vi det mest aktiva transaktionsteamet i Norden".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY