Image

John Mattson säljer mer inför generationsväxling

TRANSAKTIONER John Mattson Fastighets AB har sålt fastigheterna Bulten 19 och Sågen 19 vid Hornstull till Bonnier Cityfastigheter AB. Fastigheterna har en uthyrbar area på totalt cirka 31 000 kvadratmeter, bestående av kontor, butiker och bostäder.
Publicerad den 19 Juni 2008

Försäljningarna ingår i en större strukturförändring av John Mattson Fastighets AB, som företagets ägare beslutat om inför en framtida generationsväxling. Under våren har fastigheten Taktäckaren på Norrmalm sålts till KMN Förvaltning och Sergelgatan Ett vid Sergels torg sålts till AxFast AB.

- Vi är glada att det är Bonnier Cityfastigheter som har köpt eftersom vi är övertygade om att dem kommer att fortsätta utvecklingen på ett mycket professionellt sätt, säger Siv Malmgren, vd på John Mattsson Fastighets AB till Fastighetssverige.

Leimdörfer var rådgivare till John Mattsson i försäljningen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige