Image

Jernhusen hyr ut till Brio

Uthyrning Jernhusen hyr ut cirka 660 kvadratmeter kontor på Malmö Centralstation till Brio.
Publicerad den 30 Januari 2013

De två avdelningar som kommer att flytta in är Brio Holding (ledning) samt Brio Play (utveckling). Avtalet är på fem år och inflyttningen är planerad till maj 2013.

- Vi är mycket stolta över att Brio väljer Jernhusen och en byggnad, som liksom dem själva, andas både tradition och moderna värden. Läget vid stationen är attraktivt och vi märker att efterfrågan av kontor i området ökar i takt med att kollektivtrafiken utvecklas, säger Jörgen Lindahl, regionchef på Jernhusen.

Malmö Centralstation är från 1858 vilket ger den en väldigt speciell känsla. Samtidigt som den anrika byggnaden har en unik karaktär så anpassas lokalerna till moderna kontorslokaler utifrån kundens behov. Lokalerna behåller de gamla värdena men får en modern layout och inredning.

- Möjligheten att påverka kontorets utformning i kombination med Centralstationens läge och funktion som knutpunkt tilltalar oss. Vi är ett internationellt företag och behöver vara lättillgängliga för gäster och besökare. Dessutom är det så klart extra roligt att vi, marknadens ledande tillverkare av leksakståg och järnväg, flyttar in på en tågstation, säger Martin Hörnqvist, vd för Brio AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige