Image

Järntorget rekryterar projektutvecklare

Karriär Charlotta Holm Hildebrand rekryteras som ackvisitör och projektutvecklare till Järntorget Bostad.
Publicerad den 3 Februari 2015
Charlotta Holm Hildebrand. Bild: Järntorget
Charlotta Holm Hildebrand.

Hon har tidigare arbetat bland annat som kontorschef på Berg/CF Möller, planchef på Lidingö kommun och studiochef på Sweco Architects.

- För att Järntorget ska vara en fortsatt attraktiv part för kommunerna i Stockholm är det viktigt att vi ser vår roll i ett större perspektiv. Vi måste kunna kombinera byggandet av vackra, moderna, kostnadseffektiva och funktionella bostäder med god stadsbyggnad. Med rekryteringen av Charlotta får vi ytterligare bredd och kunskap till vårt redan starka ackvisitionsteam, säger Martin Arkad, vd för Järntorgetkoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY